– Den 30. april besøgte jeg sammen med mine drenge Blue Rock på Fyn i håbet om at fange en af søens store fisk, fortæller Christian Durup til Fisk & Fri. – På vej til søen går snakken om forventninger og fiskedrømmene, hvilket viser, at vi er klar til en oplevelse. Og det får vi.

– Vi fisker fra blok et, og allerede fra start af kan vi både se og mærke, at der er fisk i området, fortsætter han. – Ved 17 tiden får jeg et hug på en af mine stænger. Fisken har taget min agn, men svømmer mod mig, hvilket gør, at der går et par sekunder, før jeg får kontakt til fisken og får givet modhugget. Med det samme kan jeg mærke, at der er tyngde i fisken. Fiskens første reaktion er at søge mod overfladen, og jeg kan følge linen, der løfter sig gennem vandet. Sekunder efter springer fisken fri, og vi kan nu se, hvilken imponerende fisk der har taget agnen. Det er en stor hvid stør.

– Da der omkring pladsen er nogle rev, hvor det næsten er umuligt at undgå linebrud, bliver jeg nødt til at holde et hårdt pres på fisken, hvilket heldigvis lykkes. Selvom fisken tager mange hårde udløb, så bliver den i den dybe del af søen. Vi har jo set fisken, og derfor er drengene klar til at lande fisken, da vi får den til brinken. Da den er er sikret i vores landingsmåtte, kan vi nu rigtig se, hvilken trofæfisk vi har fået på land. En hvid stør på 80 kilo! En drømmefisk er kommet på land, og efter en vellykket fotosession får fisken lov at svømme videre, slutter han. Fisken blev fanget på en BP boilie med sardinsmag.

Har du fanget nogle store stør? Send os din fangstrapport til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Kystblink Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This