Med en fangst som denne i høj solskin, så kan man ikke være andet end glad. Her er det Kent Mathiassen med en flot fluefanget regnbueørred på 8 kilo. 11-06-08 – KENT MATHIASSEN fra Hovedgård nær Horsens, havde egentlig kørt mod Gudenåen, men kom i tanke om, at han havde glemt at få fornyet sit fisketegn, så han tog til Skyggehale Put and Take i stedet for.

Det skulle senere vise sig at være en rigtig god ide. – I den store sø fik jeg pludselig et rigtig godt hug, fortæller Kent Mathiassen til Fisk & Fri. – Jeg kunne mærke med det samme, at der var tale om en stor fisk og under meget af fighten gik fisken rimeligt dybt med nogle tunge og hårde udløb. Da den var oppe at vende i overfladen første gang, kunne Kent for alvor se hvor stor den var.

– Uha den er stor den her, fortsætter Kent Mathiassen. – Fisken fik pludselig fornyet kræfter og tog en tur på hele fluelinens længde plus 30-40 meter af baglinen. Lidt efter lidt fik han fisken kørt træt og fik den meget tættere på. – Nu måtte det bare ikke gå galt og det gjorde det heldigvis heller ikke. Efter 20-25 minutters kamp, kunne jeg lande den store fisk på 8 kilo og fordelt på 80 centimeter med flotte finner og hale, slutter Kent Mathiassen. Fisken blev fanget på en grøn Montana flue og Kent Mathiassen fortæller, at fisketegnet er fornyet, så nu er det Gudenåens tur næste gang.

Se de seneste grejnyheder her

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This