Fødselsdagsgaven blev indviet og alle var glade i familien Brigsted ovenpå Lærkes flotte bækørred på 3,1 kilo.

13-08-2012 – LÆRKE BRIGSTED fyldte otte år den 15. juli, hvor hun i gave fik en Shimano Catana stang.

Og den ville hun gerne have afprøvet, hvilket den blev sammen med Lærkes far den 4. august i Lundum P&T. Et to-timers kort blev indløst.

– Inden vi skulle hjem, ville jeg lige prøve med en rødstribet spinner i den øverste sø. I første kast var der bid og min nye stang krøllede sammen. Min far kom til og stod klar med nettet. Hive den ind ville jeg nemlig selv. Og langt om længe kom den da også på land. Farmand jublede sammen med mig, fortæller Lærke.

Det er der ikke noget at sige til – bækørreden vejede 3,1 kilo og var 64 centimeter lang.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This