– Så blev det endelig uge 18! Jeg har ventet 1 år, og det føles hvert år som ti! Sådan lyder det fra Jim Müller alias Havørredformanden. – Mine kammerater og jeg tager altid en uge i foråret til fantastiske Öland, og sidste år havde jeg et virkelig godt fiskeri. Dengang fiskede jeg med Jæger blink, som var en super agn heroppe i det svenske, for jeg fik store og flere af slagsen. Fra januar 2021 er jeg dog startet som testfisker for OGP.

– Allerede den første dag efter blot to timers fiskeri knaldede en 77 cm 5kilo+ Kondi Karl af en blank havørred på min Snurrebasse – og den huggede som et godstog! Dunderhugget faldt helt ude på 60 meter, og den sprang fri af vandet flere gange, så jeg må indrømme, at jeg blev helt nervøs! Dagens fiske makker – Mads, som dagen før fik den flotteste 73 cm havørred på 4+ kom løbende for filme med sit Go Pro, men videoen blev nok ikke den bedste, da han skvattede på en glat sten på vejen hen til mig. Men efter den hårdeste fight i 10 minutter, nettede Mads den for mig, og så var der ellers en jubel og forløsning, som kom den sendt fra himlen! Tak Mads! Jeg skylder en double gin/tonic for min nye PR for Öland! Nu er der seks dage tilbage heroppe, og jeg føler allerede nu, at jeg har nået mit mål!

– Netop nu, som du læser dette, står Jim igen på kysten og knokler på ny! Vi har lige haft ham på Messenger – og man kunne høre en voldsom plasken i baggrunden. Det lød som endnu en gang massiv sølv, men det får vi nok at høre mere om senere…

 

Et grønnere valg - Friluftsland

 

Det var denne Snurrebasse, der blev havørredens banemand.

Det var denne svensker Snurrebasse, der blev havørredens banemand.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This