– Jeg har netop haft en fantastisk tur til vandet med ungerne og min bedre halvdel, fortæller Daniel Jørgensen. – Vi skulle bare lige ud og luftes lidt; ungerne skulle samle sten og far skulle selv fiske lidt som altid. Turen til det lokale vand ved Hindsholm på Nordøstfyn, hvor jeg så gik og fiskede noget lavvandet stræk af uden at mærke skyggen af en fisk.

– Så kom jeg til revet, hvor denne fantastiske 71 cm sølvbombe huggede – SMASK. Det blev en intens fight, for jeg var jo kommet afsted uden net eller noget, fordi vi bare skulle hygge lidt… Men fisken blev dog heldigvis landet, og ungerne fik en oplevelse for livet . Den flotte havørred huggede på Den Flade fra Jack Rapid, slutter han.

Har du selv fanget en flot fisk, så send meget gerne et par linjer og et godt foto til redaktionen på jb@fiskogfri.dk eller sms 30 70 02 36.

Husk at der er masser af spændende artikler om havørredfiskeri på fiskogfri.dks artikelarkiv her. Vil du have det fulde overblik over havørredfiskeriet, kan du få det i bogen “Refleksioner på kysten”(REKLAME).

 

Hobie Outback fiskekajakker.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This