– Maj måned står på pizza og spaghetti i smukke Italien, skriver Nick Yndal til Fisk & Fri. – Min lillebror Tjalfe og jeg et taget på en tre uger lang karpetur syd for Alperne. Den første uge fisker vi i World Carp Lake sammen med ni andre danske hold-fiskere. Turen, som er arrangeret af Specimen Tours, er startet rigtig fint ud for os, og der har været godt med fisk på land.

– Den første dag går vi en tur rundt for at spotte fisk, og vi får hurtigt øje på en stor hvid koi med et orange hoved. De to efterfølgende dage har jeg målrettet fisket efter den, og jeg har observeret den flere gange på spottet, som jeg har fodret på efter at have fanget to mindre fisk på samme sted – og mistet en enkelt. Pludselig er der igen run på min yderste højre stang. Vi ryger hurtigt i gummibåden, hvorefter en tung og lang fight starter. Der går lang tid, før vi ser fisken første gang, og da jeg ser, at det er den hvide koi igennem det klare vand, hopper mit hjertet et slag over.. “ okay nu må jeg ikke miste den… den skal op… “ tænker jeg. Efter hvad der føltes som det længste minut i mands minde, lykkes det. Tjalfe og jeg kan endelig omfavne hinanden. Jeg havde næsten ikke turde håbe på, at min første koikarpe skulle være så stor en skønhed. Hvem ved mon hvad resten af turen byder på?

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This