På trods af en til tider bidende kulde, er der en duft af forår derude på kysten. Den fornemmelse får man i hvert fald, når man ser på de mange fine fisk, der bliver fanget rundt omkring. En af dem, der har været ude, er Lars Bjørnholt Henriksen:

– Med min gode ven Rune Westphal tog vi en tur til havørred eldoradoet – Langeland, fortæller han. – Vi skulle guides af vores gode ven Jim Schultz, og han leverede big time, for vi fangede godt med fisk, og der var masser af action. Vi fiskede på dejligt varierede pladser, og så skete det, som vi alle sukker efter. Vi fik det eftertragtede hug fra et solidt stykke sølvtøj i den større kaliber. For at være helt præcis var der tale om en 68 cm skønhed – en oplevelse, der vil sidde som et varmt minde meget længe. Og så var der selvfølgelig mandebonding i stor stil med krammere og endda et par salte tårer. Smukkere bliver det ikke.

Skal du selv på kysten i weekenden, så husk at sende fiskogfri.dk en mail med dine oplevelser og et godt foto af din havørred. Send til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This