Morten Jensen plejer ikke at holde sig tilbage med at hive store havørreder i land, og i dag var ingen undtagelse:

– Jeg var ude i flyderingen med fluestangen allerede klokken syv i morgens, fortæller han. – Fiskeriet var lidt sløvt, men det lykkedes mig alligevel at lirke et par mindre fisk fri af vandet.

– Lidt hen af morgenen gik fiskeriet fuldstændig dødt, fortsætter han. – Vandet var næsten stille på grund af læ for fralandsvinden, så i løbet af formiddagen fandt jeg det lange tynde forfang på omkring syv meter frem. Fluevalget faldt på en lille str. 10 Autumn Fly, der er en generel imitation, som ligner lidt af hvert. Midt på dagen begyndte der at ske lidt, og rundt omkring kunne man se en del ørreder, der gik og nippede føde rundt omkring i overfladen.

 

Nordic Outrdoor Show 2022 Fredericia

 

– Efter et stykke tid fik jeg de første til at hugge blot tyve meter fra land, og i løbet af ret kort tid fik jeg et par ørreder i 40-50 centimeters klassen. Pludselig så jeg en pæn rygfinne i overfladen og kastede med det samme min flue lige hen til den. Efter nogle få indtag med linen, gav det et solidt ryk i linen, og så var jeg ellers connected til en virkelig god fisk, der leverede et brag af en fight. Til sidst kom fisken dog sikkert i nettet, og efter en kort padletur til land med min flydering, kunne jeg måle fisken til fine 68 centimeter, slutter Morten.

Har du også fanget en god fisk, så kontakt redaktionen, så vi kan få den med her på fiskogfri.dk

Her kan du se Morten Jensens fine 68 cm havørred taget her idag på fluen Autum Fly i str. 10.

Morten Jensens fine 68 cm blankfisk fra idag taget på fluen Autumn Fly str. 10 fisket på fluestangen

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This