– Jeg har på grund af en skadet arm/skulder holdt lidt fiskepause, men da forholdene “sagde havørred i fjorden”, blev fiskefeberen for stor – og grejet blev pakket. Sådan skriver Martin Bosen til Fisk & Fri. – Fremme på pladsen, som er et sted, jeg har fisket rigtigt meget i hele hornfiskesæsonen og fanget godt med havørreder på, svigtede mig heller ikke i dag. Jeg fik nemlig ret hurtigt kontakt til den første havørred, som jeg dog smed igen.

– Lidt efter så jeg to havørreder springe fri af vandet, hvorefter jeg lagde et kast, hvor de sprang – og efter ganske få omgange på hjulet sagde det “bang”. Der gik ikke længe før en tyk fjordørred kom over netkanten efter en fed fight. Herefter fik jeg ret hurtigt to havørreder mere. Jeg havde efterfølgende et par ganske fine følgere, som ikke slog til. Jeg besluttede at lave et agnskift, og dette gav to fisk yderligere. Så var grænsen også nået for min arm, da jeg stort set ikke kunne holde om stangen mere, så turen sluttede her til stor ærgrelse, da jeg er sikker på, at i dag kunne være blevet en af de rigtigt “sjove”

– Fiskene fandt jeg på et relativt kort stræk, som jeg blev ved at fiske på. Jeg måtte også afkroge adskillige hornfisk, som bestemt også var i “hugget” idag. De tre første tog jeg på Shootingstar, og de sidste to huggede på Stikpillen i 12 gram fra Sixty Lures. Nu er der dømt fiskepause til mig, i hvert fald indtil næste gang forholdene “siger havørred i fjorden” Knæk & Bræk.

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This