– Vækkeuret ringede tidligt, så jeg kunne stå klar på den udvalgte fiskeplads ved solopgang, fortæller Rasmus Bager i en mail til Fisk & Fri her til morgen. – Pladsen var, som altid, valgt efter forholdene, og ved ankomsten til pladsen var der pålandsvind samt lidt grumset vand.

– Jeg havde bevæbnet mig med min fluestang med det formål, at jeg skulle fange min første fluefangede havørred. Fluevalget faldt på en baitfish-imitation. Solen stod op, og jeg fik pludselig et solidt hug. Ud af vandet sprang et flot og blank havørred. Efter flere længere udløb og en nervepirrende fight, lykkedes det at håndlande min første fluefangede havørred, som målte 64 centimeter. Der var både glæde, løse skæl og adrenalin, som pumpede. Eller sagt på en anden måde: Det var bare en af de dage, hvor det hele går op i en højere enhed!

 

Nordic Outdoorshow 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This