– Efter at jeg for lidt over en uge siden fangede min rekordlaks på 106 cm og godt 11 kg, tog jeg i går afsted til Brede Å for at se, om jeg kunne overliste en af de store havørreder, fortæller Johannes Christensen. – Det blev i stedet til to landede laks på 80 cm og 95 cm, der naturligvis blev genudsat. Mit fiskeheld er lige nu i top og selvtilliden ligeså efter få timers fiskeri med spinner.

– I dag fik jeg sendt en kæk kommentar til mine fiskekammerater fra bestyrelsen i Brede Å: Jeg kører til Gels Å og napper en laks. Kvoten er åben deroppe endnu og der er den skønneste natur samt super godt fiskeri. Brede Å er medlem af Gelsåsammenslutningen af 1976, så når man er årsmedlem hos os, kan man også benytte sig at fiskeriet deroppe.

– En lille time efter jeg ankom, kunne jeg efter en intens kamp mellem pilebuske og træer lande en solid laks på 97 cm og 7,6 kg. Laksen overgav sig ikke uden kamp, og jeg måtte holde den meget hårdt for ikke at blive efterladt bag et træ. Derefter kunne jeg vende tilbage med beskeden, ”fire timers fiskeri med spinner og fire laks”. Forinden da har jeg vel brugt 150 timer med flue uden nævneværdige tilbud, slutter han.

Husk at læse vores mange spændende og dybdegående artikler om åfiskeri på fiskogfri.dk´s artikelarkiv her.

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This