– Min kæreste havde i Store Bededagsferien indvilget i at tage med på fisketur, og de perfekte rammer for en kanon weekend var sat, fortæller Mikkel Mahatma Altmann. – Turen skulle bruges på at introducere min kæreste for det vidunderlige univers, som jeg holder så meget af: Karpefiskeriet. Der blev dog taget lidt forholdsregler, da det jo gerne skulle ende ud med, at hun ville med ud igen. Derfor blev der sadlet lidt om – bivvy og bedchair blev skiftet ud med tunneltelt (med myggenet) og luftmadres + lagen. Derudover blev der pakket RIGELIGT med varmt tøj!

– Turen gik helt efter planen, og det var den perfekte blanding af Glamping (glamour camping) og karpefiskeri. Der blev bl.a. hygget med madlavning på Trangiaen, hvor der blev fundet inspiration i den dertil egnede bog ”Trangia Moment”. Derudover var computeren også med, så der kunne ses film.

– Ud over, at der var fokus på en hyggelig kærestetur, så var det også spændende at se, hvad der evt. kunne komme på land. Jeg er for nyligt begyndt at fiske med Specimen Baits lækre agn, og forventningerne var store! Selvom turen gik til en stor sø, hvor fiskene bestemt ikke kravler op ad linerne, så håbede jeg stadig på at kunne præstere under tilskuerpresset.

– Som jeg havde regnet med, gik der lidt tid, før der begyndte at ske noget, hvilket var forventet – søens størrelse taget i betragtning. Turen bød på flere store brasen og kulminerede med en kanon spejlkarpe på lige over 14kg fra det nye vand. Karpen snuppede en Pinapple Popup fra Specimen Baits, som altså levede op til de høje forventninger og leverede varen!

 

Havørred - Refleksioner på kysten

 

Hygge og komfort var i højsædet da Mikkel tog sin kæreste med på karpetur.

Hygge og komfort var i højsædet da Mikkel tog sin kæreste med på karpetur.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This