– Kunne du tænke dig at blive endnu bedre til at fange laks? Hvis ja, så er vores lakseweekend lige noget for dig, lyder det fra Zpey, som nu genoptager deres populære laksekurser:

Henover weekenden lærer du alt om fluefiskeri, laksen og dens psykologi, samt hvordan du vælger den rette strategi og det rette udstyr til at få den helt store fangst i hus. Vi gennemgår teorier, teknikker, tips og tricks. Du lærer om laksens psykologi, hvorfor den ignorerer vores flue, hvorfor den indimellem alligevel tager den og hvilke faktorer der afgør dette. Desuden får et indblik i valg af metoder, strategier, det rigtige valg af grej, fluer, liner, forfang og knuder til alle de forskellige forhold. Du kommer også til at høre om, hvordan en laks hugger, hvordan vi kroger den, hvordan vi fighter den og hvordan laksen bedst muligt skånsomt genudsættes igen. Igennem weekenden oplever du foredrag, videooptagelser og masser af snak om laksefiskeriet.

Opholdet er All Inclusive: Tager humøret med dig, så sørger vi for en varm seng, mad og drikke – samt lidt godt til ganen.

Kurset afholdes ved Skjern Å på tre forskellige weekender:

  • 29 og 30. januar
  • 26 og 27. februar
  • 26 og 27. marts

Prisen for Lakseweekenden er 1995,-

Hvis det lyder som noget for dig, så læs mere her.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This