– Jeg var taget en tur til Blue Rock for at fiske stør med min fiskemakker, som har fisket der natten før og havde fået nogle flotte fisk om natten med største på 43 kilo, fortæller Kasper Pedersen. – Efter kort tids fiskeri mistede jeg en fisk på ørredstykke. Et par timer senere faldt hugget så, og det var en rigtig fin balugastør, der havde taget mit stykke ørred, hvorefter en god fight kunne begynde. Efter en hård fight fik vi landet fisken og her kunne vi se hvad for et bæst af en baluga stør, jeg lige havde fanget! Det var min allerførste balugastør – og med en vægt på over 50 kilo, var den helt klart godkendt.

Hvis du vil have tips til dit størfiskeri, kan du fx se denne video på Fisk & Fris youtube, hvor du kan abonnere gratis.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This