– Jeg har netop været på et sats efter de helt store aborrer, fortæller Mads Davidsen. – Planen var at fiske en sø, hvor jeg for en del år siden havde fanget et par store aborrer. Siden havde jeg dog kun fanget små aborrer der, men jeg havde besluttet mig for og give den et skud med nogle lidt større gummidyr end jeg normalt går med. Valget faldt på en Savage Gear Craft Cannibal shad på 12,5 cm i farven Roach. Jeg havde fisket i tre timer, hvor jeg kun var blevet afbrudt af et par mindre gedder, da jeg helt ude i kastet fik et godt hårdt hug:

– Lige fra starten af var jeg ikke var i tvivl om, at det var en aborre, og at det var en ganske fin fisk, som var over de 40 cm. – Der er sikkert flere store i området, tænkte jeg, så jeg kastede samme sted hen, og igen helt ude i kastet fik jeg en rigtig god aborre på. Denne gang var det en super flot fisk på 47 cm, og igen skyndte jeg mig og kaste samme sted hen, hvorefter jeg for tredje kast i træk fik en aborre på. Denne gang skulle det dog vise sig og være en ren kæmpe.

– Da jeg fik den ind over netkanten tog jeg mig selv i at udbryde en sand glædesjubel, og det var da ikke helt uden grund, for jeg fik målt aborren til hele 52 cm, hvilket er en tangering af min længde-PR-aborre. Jeg havde faktisk aldrig troet, at det skulle lykkes for mig og fange en aborre i samme størrelse igen, men det gjorde det så. Efter de tre flotte aborrer skete der ikke mere, ud over at jeg fangede lidt flere smågedder. Men det gjorde heller ikke noget, for med sådan nogle flotte fisk kan man ikke tillade sig og brokke sig. Knæk og bræk derude. 

Hvidovre Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This