Kristoffer på 6 år var på Øresund med de store drenge og fangede ialt 18 torsk med denne på 5,1 som den største. Sådan! Kristoffer Rasmussen blev inviteret en tur på Øresund, med en af sine fars venner fra Sjællands Småbådsklub, og har sendt os denne beretning.

Det var en rigtig dejlig dag Jeg fangede nemlig næsten alle fiskene. 18 torsk blev det til i alt, og med denne på 5,1 kilo som den største. Så nu kan jeg næsten ikke vente med at komme afsted igen. Det eneste minus er at nu propper min far mig med havregryn og rugbrødsmadder hele tiden, så jeg kan blive hurtig stor, og kan komme med ham til Simrids og Saltstraumen. Jeg håber I vil bringe billedet på hjemmesiden eller i bladet. Tusind tak til Mikkel (Zimba) for en dejlig dag. Venlig hilsen Kristoffer Rasmussen (6 år)

Tillykke med fangsten Kristoffer, og se så bare at spis de rugbrødsmadder, så du kan komme afsted på tur, til hvor de rigtig store fisk fanges!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This