– Det glæder mig virkelig meget, at min bror Claus er begyndt at fiske efter 30 års pause. Faktisk så meget, at det varmer i både krop og sjæl, fortæller Jan Svenstrup Nielsen. – Allerede på sin fjerde tur efter kystørred fangede han en super flot havørred helt selv – og på dem femte tur fangede han den anden. Vi har været på to ture sammen, men på den anden må det bare konstateres, at han kom for sent…

– Jeg startede lige inden han kom, og lige idet han ankommer til pladsen, så får jeg det vildeste hug på min ynglings ophængerflue, der er lavet af Allan Nørgaard. – Det bliver til en strid fight, som forløber med spænding – og så lykkedes det sgu efter 34 år på kysten at komme over de fem magiske kilo. Pragtørreden vejede nemlig 5,9 kilo, og jeg er mere end sikker på, at vi kommer til at få mange kystture sammen fremover, slutter Jan med et grin.

Husk at tilmelde dine fisk til Westin Kyst Cup 2021, hvis du fanger en flot blankfisk på en Westin agn.

 

Owner Taff Wire

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This