David Thormar er testfisker for Kinetic, og var for nyligt ude at teste en ny agn, der viste sig at være alt andet overlegent. Dagens største fisk vejede 4,8 kilo!

21.4.2011 – DET ER LANGT FRA NORMALT at genudsætte en tindrende blank overspringer på over 3 kilo, men til tider kan det være det eneste rigtige at gøre, hvis du allerede har rigeligt med store fisk liggende på stranden. Netop den situation oplevede testfiskeren David Thormar fra Kinetic i forrige uge, da han var afsted for at testfiske den nye Magic Minnow kystagn kaldet Stealth 360.

Vinden var kraftig og bølgerne blev til stadighed voldsommere, mens David affiskede et stræk hvor flere andre kystfiskere også var i gang. Denne dag var David og den nye Stealth 360 helt urørlige og ingen var i nærheden af de at opleve det samme fantastiske fiskeri. Gang på gang krogede og landede David store fisk i bølgerne. Flere fisk blev hjemtaget – blandt andet fisk på 3,2 og 4,8 kilo – mens andre blev genudsat. Totalt krogede David 9 fisk og kun en enkelt blev mistet under fighten. Desværre var det dagens potentielt største fisk – en tromletyk blankfisk omkring de 7 kilo der faldt af inde foran landingsnettet. 4,8 kilos fisken blev fanget få kast efter og så til sammenligning lille ud! Ud af den totale fangst var fem af ørrederne flotte blankfisk på over tre kilo!

David arbejder desuden på et par historier til Fisk & Fri, hvor der vil blive mulighed for at læse flere detaljer om fangsten i et af de kommende numre. Magic Minnow Stealth 360 vil blive introduceret senere i år.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This