Michael Boysen med sin fantastiske blankfisk, der huggede en Snurebassen str. 4 sølv fisket på et releasetakel.

MØN har været svær på det sidste, men vi har fået enkelte rapporter – bl.a. fra Michael Boysen fra www.rokkerne.dk: – Traditionen tro havde jeg taget et par dages ferie op til Rokkernes havørredweekend for lige at teste diverse pladser inden den store dyst.

Jeg ankom onsdag aften i fint vejr, men fik ikke fisket, da det var en anelse sent. Torsdag morgen sprang jeg ud af sengen før fanden fik sko på, blot for at konstatere at vinden var tiltaget max. i løbet af natten. Gode råd var nu dyre, men efter en snak med min fiskemakker Poul "Bageren" Larsen aftalte vi at mødes til en gang eftermiddagsflex. Første plads blev fisket godt af, men på trods af en god kamp for at holde balancen i bølgerne, gav det ikke pote i form af havørreder i nettet. Selvom Poul ikke havde meget fisketid tilbage, besluttede vi at prøve en anden plads. Da vi ankom var der et par andre fiskere på pladsen, og da de fiskede omkring de mest populære spots, måtte vi gå pionervejen. Poul satsede med sin fluestang omkring et fint område med mørk bund, mens jeg stille og roligt spinnefiskede mig langs kysten.

Kort før lukketid faldt første og eneste hug, og jeg kunne med det samme mærke at det var en god og tung fisk.

Desværre blev fighten ikke den vilde beretning værd, og efter et par minutter kanede jeg med rolig hånd en god fisk op på stranden. Fisken huggede på en Snurrebasse str. 4 i sølv fisket på et releasetakel med to str. 12 kroge. Fisken vejede super flotte 4,72 kg og var 71 cm. – Ganske enkelt kanon! Resten af weekenden er ikke værd at berette om for mit vedkommende… men Poul nappede førstepladsen i Klintekongens havørredkonkurrence, der foregik samme weekend, med en fisk på 2,2 kg. – Tillykke, slutter Michael.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This