28-08-2013 – Frederik Hansen , som i septembernummeret af Fisk&Fri er aktuel med en spændene havartikel fra Norge, kan også det der med havørrederne.

Frederik Hansen med dagens største. En smuk letfarvet basse på 4,7 kilo.

– Det gode vejr, indbød i den grad til en tur med min båd “Geddedronningen” efter lidt ørreder, Skriver Frederik på hans blog. – Elias, Rønnow og undertegnede smuttede af sted om eftermiddagen og drog forventningsfulde ned til det brakke vand syd for Køge.

Der var gang i fiskene fra start, Rønnow fik en fin fisk på 1,7 kg allerede efter 5 minutter, og vi havde en del mistede kontakter og følgere.

Elias med en flot gylden to-kilos.Jeg brokkede mig, som sædvanligt, over at jeg intet havde mærket eller set, da jeg fik et hug på sømmet. Fisken huggede efter et par omgange og et spinstop, og kvitterede med et fint udløb, der fik jublen igang på båden!

Efter en forholdsvis kort fight kom fisken op – vi målte og vejede den i sacken, men efter forgæves forsøg på at genudsætte den, måtte vi til sidst gokke den, slutter Frederik og tilføjer at der blev taget yderligere en stribe pæne fisk af turens andre deltagere.

Vil du vide mere om det kystnære kastefiskeri fra båd, kan du læse Andreas Aggerlunds artikel i dette nummer af Fisk&Fri.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This