4,3 kilos sølvtøj fra Sønderjylland.

4,3 kilos sølvtøj fra Sønderjylland.

Den 6 februar var Torben Holm fra Haderslev kysten med spinnestangen. Det var planen at der skulle fanges nogle havørreder og man må sige at det lykkedes.

– Jeg kom til kysten torsdag eftermiddag, fortæller Torben. – Vejret var perfekt med gode store bølger og klart vand. Da jeg havde fisket i to timer uden nogen kontakt, så en god fisk i overfladen langt ude.

Jeg kastede med det samme helt ud i ringen, hvor jeg havde set fisken og nåede kun at dreje 3-4 omgange på hjulet, før jeg mærkede et huk. Jeg lavede hurtigt et spinstop, og da jeg satte i gang igen hukkede fisken hårdt og brutalt og fighten var i gang.


Jeg så fisken første gang langt ude og tænkte, at det der en er en god fisk… Efter ca. 10 min var fisken tæt på mig, hvor hoppede et par gange og tog et ordentligt udløb. Da fisken kom retur var kræfterne ved at slippe op og jeg kunne placere nettet under den og løfte den sønderjysk skønhed sikkert på land. Sikke en fantastisk start på en ny sæson, slutter Torben og tilføjer at fisken vejede 4,35 kilo og målte 74 centimeter.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This