Morten Guzek med dagens største – en gedde på 11,4 kilo fordelt på 107 centimeter.MORTEN GUZEK OG MADS GROSELL havde en forrygende dag på vandet lige før fredningen.

– Vi tog på vandet med en god fornemmelse i maven. Vi blev hurtigt enige om, hvor og hvordan vi skulle gribe fiskeriet an, og da vandet var gin-klart, valgte vi at fiske den nye 19 centimeters 4play swim and jerk i Brown Burbot og Jack Pike 3D, fortæller Morten.

Men det gik, som det altid går, bemærker Morten, når man har Mads med i båden. Mads lægger hårdt fra med fem flotte gedder, og kun én til Morten

– Da mads havde fanget 10 gedder og jeg kun to stk. vovede jeg den kække bemærkning, at han da godt kunne fange de fleste fisk, men tilgengæld ville jeg så fange den største, velvidende at den nok også ville gå til Mads, griner Morten.

– Vi fiskede videre og på et tidspunkt lagde jeg et kast lige i nærheden af et dropoff, og lod Brown Burbot 4playen synke fem sekunder før jeg spolede ind. Jeg nåede kun lige at dreje et par omgange på hjulet, og der var hug. Gedden svarede igen med at tage en tur for fuld udblæsning, alt imens, at jeg kunne mærke dens tænder raspede mit 0,75 mm fluorocarbon forfang.

– Jeg fik fightet gedden ind til båden og kunne mærke, at den var tung. Mads greb fisken, som vejede 11,7 kilo fordelt på 107 centimeter. Det blev til 40 gedder ialt, og fem af dem over meteren, slutter Morten.

Hvis du er interesseret i lidt Savage Gear gejl – så tjek det her ud på youtube.com.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This