martinMartin Nielsen fra Tommerup har været på kysten med fluestangen med en flot havørred til følge.

– 5 m/s fra øst var jo perfekt, indleder Martin Nielsen. – Af sted gik det til mit vanlige fiskested, selvom skulderen nu stadig var øm efter sidste fisketur med dum vind ind fra den forkerte side.


Jeg kom ned til vandet og det var sprit klart og næsten helt stille – ØV. Efter et par hundrede meter tænkte jeg, at en nultur vel var ok med de sidste gode fangster helt frisk i hukommelsen. Atter et godt stykke blev fisket af, men mærkede intet! Så dog en fisk i overfladen, som ikke gad noget.

Pludselig skete det. Fluen blev suget hårdt og kontant ned og min #6 blev flekset maksimalt. Jeg startede med at fighte fisken med løslinen i hånden, men så viste der sig en stor finne og jeg tænkte: den her skal nok fightes på spolen. Den tog flere lange udløb og sikke en fed lyd det giver i fluehjulet når det sker. Armen blev træt. Tidsfornemmelsen var helt væk, men vil tro der gik ca. 15 min. hvor den stak af lige så hurtigt som jeg fik den ind. Den sprang fri af vandet flere gange og jeg begyndte at ryste og skælve.

Nu var den træt tænkte jeg – nettet kom frem og jeg troede lige jeg skulle miste den, da første forsøg på at få den nettet mislykkedes. Af sted gik det igen. Først gik den dybt, så langs kysten mens hjulet hvinede. Så fik jeg den nettet og ind til kysten. Vægten viste 4 kilo og målebåndet 70 centimeter, slutter Martin.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This