– Vi startede fiskeriet klokken 9 i morges, og der gik lidt tid, inden der rigtig kom gang i den, fortæller Jesper Prüsse Jensen. – Vinden blæste 8 m/s fra sydvest, og vi stod komfortabelt i fralandsvinden på sydsiden af Kolding Fjord. På daværende tidspunkt havde jeg kun fanget én havørred over målet nogensinde, men så kom monsterhugget på en 17 grams Silling i sølv præcis kl 11.38.

– Fisken kæmpede utroligt godt, fortsætter Jesper, der var ude at fiske med sin kammerat Anders Sloth fra Viborg. – Til sidst lykkedes det dog at få den flotte fisk i nettet, og så kan det nok være, at der var god stemning ved fjorden. Fisken, der målte 73,5 centimeter var 4,05 kilo – og gudesmuk.

Turen gav i alt fem havørreder – en undermåler til Anders på fluen og fire fisk til mig. De tre andre af mine var dog blot fisk omkring de 40 centimeter. Jesper startede først på at fiske havørred sidste forår, så det må siges, at han er kommet rimelig hurtigt til sin første firekilos blankfisk. Godt gået – og et stort tillykke til fra Fisk & Fri!

Fanger du også en stor og flot fisk, så tøv ikke med at ringe til Fisk & Fri på 30 70 02 36 eller send foto og beretning til jb@fiskogfri.dk.

 

Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This