Lejf K. Pedersen svarer hårdt igen på Freddi Hansens udbygning af føringen i Fisk & Fri’s Laksecup med denne bombe – Her får du rapporten!

Vi har jo efter trollingmaster ladet Titro ligge i Hammerhavnen, for at se om vi kunne ramme nogle af de trækfisk, der kommer forbi NV for Bornholm. Jeg tror at trækket er lidt forsinket i år, da vi jo har haft lidt vinter og koldere vand.

På denne dag var det kanon fint vejr, med sol og stort set ingen vind og bølger, så der skulle prøves igen Nordvest for Hammeren og Davids Banke .

Det gav mig en meget fin fisk, som tog midt på dagen i 60 fod på en lille Breakpoint blink. Den tog et godt udløb straks efter hug på ca 300 fod nedad, og fulgte så rimelig roligt med ind til båden.

Vi måtte tage riggen og stoppe lidt op ind imellem for at få line hjem. Den fik også lidt hård bremse at kæmpe med. Ellers løber de  for langt væk og risikerer at gå ud i vores overfladegrej. Da vi så haleroret første gang bag båden, kunne vi se at det var en god fisk vi havde fat i. Efter et par udløb direkte ned bag båden var den dog træt og kom sikkert i nettet.

Kontrolvejet på klubbens godkendte vægt efter ankomst Hammerhavnen.

Vægt 14,04 kg og længde 105 cm

Dermed er Freddi Hansens føring igen ned på under 4 kilo, så som det ser ud nu, skal Lejf “bare” finde en enkelt fisk mere over 14 kilo, for at løbe med sejren!

Du kan se den øjeblikkelige stilling HER

Laksecup logoer

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This