Lars Sørensens havørred på 3,1 kilo er den perfekte kystørred vi alle drømmer om. Fisken huggede på en brun Brenda flue, som del af en lille venskabelig konkurrence. LARS SØRENSEN fra fluefisker.com har sendt os denne lidt hånlige rapport fra en årlig venskabelig dyst på Ærø, som endte med en flot fisk og en sejr. Her får du hans beretning:

Efter at have fulgt vejrudsigten i flere uger var det endelig perfekte forhold til den årlige uofficielle landskamp mellem Fluefisker.com vs. Fluefiskerne Vestsjælland. Det var syvende gang det skulle finde sted og med seks sejre i bagagen til os jyder fra Fluefisker.com var de faktisk knækket mentalt inden afgang til Ærø, skriver Lars.

De første par dage fik vi en del mellem 40-45 centimeter og de store udeblev sammen med vinden. Lørdag fandt jeg et super lille spot med riflet overflade og højre vind og i sjette kast bliver fluen taget hårdt. Godt tilslag og 30 meter flueline forsvinder. Fighten varer ca. 15 min. hvorefter den flotte fisk kan kanes ind. Sikke en fisk 67centimter skønhed og 3,1 kilo. Smukkere bliver de ikke.

Og sejren – ja den gik endnu en gang til os jyder, slutter den tilfredse Lars.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This