– Jens Normark var hjemme ved mig klokken fire søndag morgen, hvorefter vi kørte mod vandet for at fiske efter gedder, fortæller Mads Davidsen. – Til geddefiskeriet brugte vi denne dag nogle ret store levende skaller som agn, som vi let kan kaste med vores Savagegear MPP Baitfish stænger, der er super gode til de helt store geddeagn.

– Nå men vi ankom til vandet og var klar til at fiske klokken 07.30, men den første time skete der ikke noget. Pludselig kom dagen første hug, og det viste sig at være en rigtig flot gedde til Jens – en ny PR fisk på 107 cm og 9,75 kg. En kanon flot gedde.

– De næste par timer var det et lidt svært fiskeri, så vi flyttede spots en del gange. Vi stod netop og snakkede om at flytte plads igen, da jeg spottede en rigtig stor gedde som viste hele ryggen i overfladen. Jeg kastede straks min skalle over til den, og ramte plet, så der gik ikke mere end 30 sekunder, før den huggede.

– Få sekunder efter kom mit flåd desværre op igen, så jeg begynde at koge indvendigt, da jeg vidste, at det var en rigtig stor fisk. I stedet kastede jeg en ny skalle ud i hovedet på den, og to minutter efter huggede den igen, og denne gang fik jeg en godt kroghold på den og kunne med det samme mærke, at det var den gedde, jeg havde spottet.

– Efter et par massive udløb fik vi den sikkert i nettet, og jeg kom med et gladt hyl, da det uden tvivl var min første 10+ gedde og dermed en ny PR gedde til mig også. Vi fik den målt og vejet til 112 cm og 12,14 kg, så jeg var ovenud lykkelig for den flotte gedde, som fik sin frihed igen. Efter det fiskede jeg ikke helt vildt seriøst, for jeg havde jo fanget det jeg kom efter.

– Vi sejlede derefter videre til næste spot, men nu var fiskeriet for alvor blevet helt dødt. Der kom kun et hug mere på de sidste par timers fiskeri, og det gik til Jens. Men skidt med, at der ikke kom flere huk, da Jens nu for anden gang denne dag fik ny PR-gedde. Denne gang var det en super flot gedde på 110 cm og 9,78 kg. så den slog hans PR-gedde fra tidligere på dagen med 30 gram. Alt i alt havde vi en kanon god dag vi sent vil glemme med hele tre PR-geder, så det gjorde ikke så meget, at vi ikke fangede vildt mange fisk.

 

Kizuma line

 

Jens Normark med sin nye PR på gedde.

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This