I weekenden skulle 3-generations lystfisker Victor Seidling på geddetur med 2-generationslystfiskeren – hans far Anders Seidling og ikke mindst første generationslystfiskeren – farfar Ole Seidling, fortæller Anders. – Vejret vidste sig fra den kølige side, da vinden var stik nord og termometeret viste 2 grader, så der var lagt op til en kølig tur. Det bekymrede Victor lidt på vej til søen. Men – farfar vidste lige, hvor gedderne var, så det ville han snart glemme, lød det roligt fra farfar, imens båden blev gjort klar. 

– Vi havde ikke roet rundt længe, før det først hug faldt, og det var en lille gedde, som desværre sprang af ved kanten af båden – ØV!  Nå – men Victor glemte for en stund, at det var koldt og sad nu koncentreret og kiggede på, om flåddet igen ville forsvinde. Efter lidt tid synes Victor, at det var tid til at tjekke agnen, så han træk stille flåddet ind.

– Næsten inde ved båden sagde Victor ”Far, den er blevet tung!”. Bøjlen blev løsnet for at se, hvad der skete. Kort tid efter kunne Victor give tilslag, og der var kontakt med en fin 3 kg gedde. Denne fine fisk blev Victors første gedde, og den var meget stor i hans øjne. Dagen var reddet, og det lykkedes også at få endnu en gedde i båden, så Victor var godt tilfreds – især da han igen var hjemme og havde fået varmen. Tak til farfar Ole for at vise os hot-spottet, så turen blev en succes på trods af kulden.  

Husk at du kan læse masser af fede artikler om geddefiskeri i vores store artikelarkiv her.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This