Vi har netop fået en mail fra svenske Leif Krause, som lige nu sidder i sin swim og venter på det næste karpehug. Og man kan godt forså, at han bliver ved søen, for han har fået virkelig mange store skånske fisk her på det sidste.

– Jeg har fokuseret på karpefiskeriet stenhårdt siden april i det syndikatvand, jeg er medlem i, fortæller han. – Indtil videre er der blevet til 44 flotte karper, men indtil for nylig var det ikke lykkedes mig at fange den største fisk, som naturligvis var målet. Men – på de to sidste ture er alt gået op i en højre enhed. På den første af disse ture fik jeg 17 karper toppet med fisk på 14,0 – 16,1 – 17,1 – 19,31 og 28,39 kilo. Den store er lige præcis den fisk, som jeg gik efter – nemlig søens største fisk. Alle disse på nær den på 16,1 kilo blev taget på frilinefiskeri med hundefoder på overfladen.

– Ti dage senere tager jeg ned til søen med min kollega og ven Niklas Graberg, hvor jeg på overfladefiskeri får søens næststørste individ på 22,18 kilo. Totalt lander jeg fem fisk på denne todages session med 13,2 kilo som den næststørste fisk. Jeg kommer nok sent til at glemme disse to fisketure, slutter han.

Har du selv været ude med medegrejet, så hører vi meget gerne fra dig på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

 

Leif Krause med sin 22,18 kilos karpe taget på overfaldefiskeri. 28 kilos karpen har du på det øverste foto i nyheden.

Leif Krause med sin 22,18 kilos karpe taget på overfladefiskeri. 28 kilos karpen ser du på det øverste foto i nyheden.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This