Henrik S. Lund med en flot norsk 12,4 kilos gedde der faldt for en stor Alien Eel i hidsige farver. SAVAGE GEARS Pro staff, Henrik S. Lund og Christian "The Joker" Møller, som også er kendt fra flere artikler I Fisk & Fri er netop kommet hjem fra en tur til et Norsk flodelta i en stor sø.

De havde et fabelagtigt fiskeri med over 150 fisk i båden hvoraf de 27 var over meteren! Den største var på 127 skønne centimeter. Henrik og Christian fiskede primært med den nye 25 centimeter store 4play fra Savage Gear i de hidsige Firetiger og Golde Ambulance farver. På de dybe stykker var det den 30 centimeter store Alien Eel med add-on blade der fungerede. Endnu en gang er det bevist at store agn er gode til store gedder!

Fisk & Fri’s online artikel arkiv er spækket med artikler om gedde fiskeri og her er fx tre artikler med Henrik og Jokerens tips til geddefiskeriet:

Gi’ Gedderne Friline
Geddekongerne fortæller
Sensationelt søfiskeri

Du kan også se lidt geddefilm fra Savage Gear –på Fisk & Fri’s WebTV her.

Her er det Jokeren med et bæst på 127 centimeter og 12,2 kilo. Denne gang er det ikke en Alien Eel, men en af de store 4plays, i de samme hidsige farver der gjorde det.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This