Butikken på Vandværksværkvej er et Eldorado for lystfiskere, jægere og friluftsfolk.

Butikken på Vandværksværkvej er et Eldorado for lystfiskere, jægere og friluftsfolk.

En af landet største Jagt-og fiskeforretninger Brasholt i Hjørring runder 40 år i oktober, og det fejres med et kæmpe jubilæumssalg fredag den 7. oktober og lørdag den 8.oktober i butikken på Vandværksvej 29.

Nogle unge drømmer om at blive professionelle fodboldspillere. Det blev Jørn Brasholt aldrig, men alligevel er det lykkes ham at gøre sin store fritids interesse til sit levebrød, og her i oktober 2016, kan han fejre sit 40 års jubilæum som indehaver af en af Jyllands største og flotteste forretninger inden for jagt og fiskeri.

Jagt og fiskeri har altid fyldt meget i Jørn´s liv, og som ung fiskede han utrolig meget, men i dag er det mere jagten der er i højsædet.

Det er blev til mange ture rundt om i Europa med bøssen over skulderen, men aldrig ture uden for Europa. Her er der nok for meget Vendelbo over Jørn, og desuden ville han hellere investere sine penge i forretningen.

Den første butik i Stokbrogade, som husede Brasholt i 24 år. Derefter fulgte 12 år på Fuglsigvej, inden turen gik til den nuværende butik på Vandværksvej, hvor man har ligget sidste 4 år.

Den første butik i Stokbrogade, som husede Brasholt i 24 år.
Derefter fulgte 12 år på Fuglsigvej, inden turen gik til den nuværende butik på Vandværksvej, hvor man har ligget sidste 4 år.

Og den store forretning i Hjørring, er blevet et sandt mekka for jægere, lystfiskere og fritidsfolk, som gerne kører langt for at nyde godt at personalets store viden, samt butikkens imponerende udvalg.

Alle ansatte deler nemlig kundernes interesse, Esben og Martin er begge ivrige lystfiskere og fisker gerne over hele kloden, mens John og Lise ligesom chefen selv, er mere er til jagt.

Men fælles for alle ansatte er deres store interesse for naturen, og er du “bare” friluftmenneske, er du i gode hænder, uanset hvilken afdeling du besøger.

Alt dette er med til at gøre Brasholt til en af landets bedste specialforretninger, og selvom det kan virke som en høj alder, er Brasholt hverken fyrre, fed eller færdig.

Så gør dig selv en tjeneste og kig forbi fredag eller lørdag og nyd godt af de mange fantastiske tilbud. Og er der ikke lige de varer på tilbud du står og mangler, så er der 20 % rabat på alt der ikke er nedsat i forvejen.

Butikken er åben fredag fra 9,30 til 17,30 og lørdag fra 9,30 til 15,00. Begge dage bydes der på en gang middagsmad mellem kl. 12 til 14 til alle kunder.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This