karpe-fiskeguiden

FISKEguide serien er blevet taget rigtig godt imod indtil videre, og nu er 8. afsnit udgivet på youtube til gratis benyttelse af alle. Det nyeste afsnit handler om medefiskeri, og Gordon og Niels er taget med Køge Medeteam til Tryggevælde Å, hvor Claus Foss har inviteret en masse børn med på fisketur. Gordon gennemgår det mest basale fiskeri med polestang, flåd og agn og fortæller også lidt om andre former for medefiskeri, og han gennemgår også en rækker takler, metoder og agn.

Derudover er er et lille afsnit, hvor der  dappes eller ”ninjafiskes” efter karper i overfladen i Sagnlandet i Lejre. Her er masser af fisk og rigelig med action, når de napper på brødet i overfladen.

Afsnittet kan ses her. https://www.youtube.com/watch?v=t7uiVbsWKTk

– Vi håber, at dette afsnit måske kan hjælpe nogen på vej til at fange deres allerførste fisk, eller lige give de ekstra fif, der skal til, for at folks fisketur bliver en større succes, forklarer Niels Vestergaard.

–  Medefiskeriet efter skaller var indgangsvinklen til lystfiskeriet for mig selv og mange andre, og det er et glimrende udgangspunkt, uanset om man selv er begynder, eller hvis man gerne vil arrangere nogle tur for begyndere eller børn, fastslår Gordon.

Gordon og Niels er meget taknemmelige for alle de positive reaktioner, de har fået, på FISKEguiden og på de seertal, der er på dem indtil videre. – Det er rigtig rart at blive bekræftet i, at folk kan bruge programmerne og de tips og råd, vi gennemgår. Vi håber folk vil blive ved med at bruge dem, henvise til dem og indlejre dem på websites, facebook sider osv. Der er helt sikkert stadig masser af folk derude, der kan bruge lidt gode råd.

I løbet af efteråret vil Gordon og Niels optage de sidste to afsnit om aborre og silefiskeri, og derefter vil de tage stilling til, om der skal udgives flere programmer i Fiskeguide serien. Vi vil meget gerne høre fra jer med forslag på hvilke emner, I savner og gerne så belyst i evt. fremtidige programmer. Og ellers skal I bare dele løs af dem, der er, slutter Gordon.

Du kan holde dig orienteret om kommende afsnit og se samtlige afsnit på www.fiskeguiden.info

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This