Fantastisk vejr var der til en havemedetur her i weekenden – til stor fornøjelse for de syv knægte fra Nakskov Sportsfiskerforening, som fangede 250 flade på dagen.29-10-2012 – DET BLEV til godt 250 fladfisk fordelt på syv juniorer, hvor af 135 stk. blev taget med hjem til stegepanden, som deltog på Nakskov Sportsfiskerforenings Junior Havmedetur i weekenden.

Juniorerne med dagens største flade – fra venstre Oliver Hansen, Daniel Henriksen, André Neimi.

For de syv deltagere var det for de flestes vedkommende første gang de prøvede kræfter med de flade.

Turen har da også været forberedt gennem længere tid på foreningens ugentlige klubaftener om onsdagen, hvor der er blevet støbt lodder og bundet perleforfang til den store guldmedalje af de unge juniorer.

De syv juniorer fik en hjælpende hånd af fire seniorer, der havde valgt at hjælpe til på dagen, og sammen med det gode skib N.H.1. af Nakskov fik alle en rigtig flot efterårstur i et fantastisk vejr.

Største fisk blev fanget af

1. Daniel Henriksen med en fladfisk på 649 gram

2. Oliver Hansen, med en fladfisk på 533 gram

3. André Niemi, med en fladfisk på 449 gram

Fra nu og indtil 1. november har alle indsendte fangstrapporter chancen for at blive vinder af Fisk & Fris Kaffe Cup. Vinderen, som kåres på www.fiskogfri.dk den 1. november, får 12 pakker af den nye feinschmecker instant kaffe – Millicano fra Gevalia. De indsendte fisk deltager også i Fisk & Fris øvrige konkurrencer.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This