Peter Merkel med sin hidtil største tyske malle.

Peter Merkel med sin hidtil største tyske malle.

Peter Merkel fra team Black-Cat i Tyskland har landet en monster malle på den nedre del af Rhinen. Den gigantiske fiske målte imponerende 253 centimeter og vejede 103 kilo. Det er Peters største malle fra tyskland.

Den massive fisk huggede på død agn tilført duftstoffer, fisket på et U-float rig. Fisken startede med en voldsomt udløb, der satte Peters hjul på overarbejde. Den bumstærke fisk kunne ikke stoppes fra land, så Peter måtte følge den i en lille jolle for at lægge maksimalt pres på fisken oppefra.


Fisken tog gang på gang det line, som Peter havde kæmpet på hjulet, og minutter blev hurtigt til timer. Det lykkedes dog til sidst den rutinerede fisker at lande bæstet.

Peter landede fisken med en 2,85 Black Cat Buster III stang og et str. 50 T Fin-Nor hjul. Efter fangsten forklarede Peter at han har lært meget om maller på sine mange udenlandsrejser, og han nu er i stand til at overføre denne viden til den hjemlige fiskeri. Han er overbevist om at hans erfaring har haft stor indflydelse på hans store succes i Rhinen, og han er sikker om at der kommer flere grundet de gunstige forhold.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This