FISKEguiden torsk_2

 

Danmark har fået en ny instruktiv programserie om lystfiskeri. Det hedder  “Fiskeguiden”, og de to første programmer om henholdsvis geddefiskeri og havørredfiskeri er nu online og kan ses/streames helt gratis. I løbet af året vil  der udkomme yderligere otte afsnit, som også vil kunne streames gratis. FISKEguiden er en serie på 10 gratis fiskeprogrammer, der kan inspirere og hjælpe dig med at blive en dygtigere lystfisker. Programmerne har fokus på instruktion og er primært tiltænkt nybegyndere i alle aldre.

FISKEguiden vil byde på et mix af inspirerende praktisk fiskeri og alt det basale om valg af krogtyper, stænger, liner, hjul, agn, forfang og teknikker, fortæller Gordon. Vi vil gå helt i dybden og forklare alt fra bunden og vise grejet, knuderne og detaljerne. Ikke bare ved snak, men også ved praktisk fiskeri – og ikke mindst fangster. Regler for fiskeriet såsom fredningstider, mindstemål osv. bliver gennemgået for de forskelige arter, og der bliver lagt stor vægt på etik, god stil og bæredygtigt lystfiskeri, forklarer Gordon.

FISKEguiden publiceres via Danmarks Sportsfiskerforbunds YouTube-kanal, og herfra kan de efterfølgende frit indlejres på alt fra hjemmesider, blogs, facebook og lignende. Tanken er, at alle fiskeforums og medier, grejbutikker, bloggere mv. kan indlejre de enkelte afsnit på deres egne websites, og at alle kan dele filmene, hvor det måtte være relevant. På denne måde kan vi alle sammen være med til at sprede viden om fisketeknikker og god stil ved fiskevandene gennem de næste mange år.

I løbet af juni udkommer der også et afsnit om hornfisk samt Put & Take, og senere i løbet af 2016 kommer der afsnit om torsk, makrel, sild, aborre, fladfisk og medefiskeri. De nye afsnit vil løbende blive publiceret på Danmarks Sportsfiskerforbunds YouTube-kanal, og du kan altiholde dig orienteret om samtlige afsnit, der er udkommet, på www.fiskeguiden.info

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This