For et par dage siden var Hannu Vesaranta fra Team Westin og hans ven Saku Laaksonen fra Team Garmin ude og prøve et nyt spændende sandartvand i Finland. Efter noget tids afsøgning fandt de nogle store fisk, som stod pelagisk relativt tæt på overfladen. Med hjælp fra Garmins Livescope kastede de forskellige agn til fiskene, men det var først, da Hannu forsøgte sig med en 17 cm Zander Teez i farven “Volga Zander”, at han fik et voldsomt hug. Fisken gik direkte til bunden, og den bød på en super fight, indtil den til sidst lå i nettet. Det var en enorm sandart på 94 centimeter og 11 kilo, som var en ny PR for Hannu.

En time senere skete det igen, hvor en anden enorm sandart tog en 18 cm BullTeez i farven “Motoroil Pike” og gik direkte til bunden. Denne gang var det dog en endnu større fisk på 97 cm og 12,3 kilo, hvilket selvfølgelig var endnu en ny PR til Hannu! Dagen gav kun to fisk, men hvem bekymrer sig også lige om det, når den samlede vægt er 23,3 kilo. Lidt af en vild fiskedag!

Har du selv været ud at fiske med succes, så send os din rapport på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36 – også selvom din fangst ikke er helt lige så vild som Hannu´s.

 

Friluftsland sommer

 

Hannu Vesaranta fra Team Westin med turens næststørste fisk på 11 kilo. Den største på 12,3 ses ovenfor.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This