De nye 21 Freams LT fastspolehjul er netop ankommet på lageret hos Daiwa Scandinavia, og er snart klar til at ryge videre til de danske grejbutikker.

Hjulet er det første med den nye ZAION V konstruktion, som er en videreudvikling af den berømte ZAION technology, der nu kan sælges til en markant laver pris. ZAION V konstruktionen er markant stærkere og stivere end det tidligere lette carbon materiale fra forgængeren – 18 Freams LT. Hjulet er ifølge producenten også betydeligt lettere end hjul lavet af normale kulfiber materialer.

Blandt de mange fede features på hjulet kan nævnes Tough Digigear design samt en videreførsel af LT – light & tough – konceptet fra de tidligere hjul. Med Daiwa’s ATD bremse kan selv den vildeste fisk trække line af hjulet uden ryk med et højt bremsetryk. LC ABS spole & Airbail konstruktion giver perfekt lineoplæg og lange kast.

I Skandinavien vil man kunne købe 21FREAMS LT i følgende 7 modeller: 1000D, 2000D, 3000D-C, 4000D-C, 5000-C og 6000. Den vejledende pris starter ved 1.117 kroner.

Du kan følge Daiwa på facebook og Instagram.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This