Selvom om det at fange en dansk tyvkilos karpe er blevet markant lettere end i karpefiskeriets ungdom, så er en fangst af en dansk tyvekilos karpe uden for de velkendt karpe put & puts stadig en seriøs præstation, man må tage hatten af for. Seneste fisk i denne helt grove kaliber er netop faldet for 13-årige Jens Hansens boilies:

– Så gik drømmen om storkarpen endelig i opfyldelse, og jeg har netop fået en PR på 20,13 gode danske kg i et stort og for mig nyt vand, som jeg havde gået og luret på i et stykke tid. Det skulle hurtigt vise sig at være en god ide, at give sig i kast med dette nye vand: Klokken seks om morgenen vågnede jeg af bidmelderbip fra brasen, der fouragerede på pladsen, men to minutter efter kunne jeg løbe ud af min bivy til en hylende Delkim bidmelder. Efter en lang fight, hvor jeg måtte fighte fisken i åkanderne, kunne karpen glide sikkert over netkanten. Storkarpen blev fanget på en Nutty Crunch 18mm hard hookbait fra Vitalbaits. Happy days!

Et stort tillykke til Jens med sin flotte fisk. En mega sej fangst, der ikke bliver mindre sej af, at den store fisk langt fra er Jens´s første fine karpe – på trods af at han kun er 13 år!

 

Friluftsland sommer

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This