En glad morten Holm med en flot blankfisk på 3,6 kilo. Fisken tog en børsteormsimitation. 05-04-2008 – MORTEN HOLM fra Århus er en ivrig lystfisker. Han slår sine folder på kysten på Djursland, hvor han de seneste uger har været særdeles givtige for ham. Den 22. marts var han således på Djursland, hvor det blev til en flot blankfisk på en børsteorms imitation. Med flustangen spændt til korken, kæmpede han med fisken i 10-15 minutter inden han kunne lande fisken. Inden da sprang fisken fri af vandet 4-5 gange og var fast besluttet på at beholde børsteormsimitationen. Men Morten ville de anderledes og kunne således, efter en sej kamp, hive fisken på land. Fisken vejede 3,6 kilo og målte 67 centimeter.

En rigtig flot fisk, men Morten Holm havde ikke fået nok. Han var fjorten dage senere taget på kysten, hvor det igen blevet til en fantastisk fisk. Denne gang var det Sønderballe Hoved ved Haderslev, hvor havørrederne igen skulle jagtes. Morten er en alsidig lystfisker, der ikke kun holder sig til én fiskemetode. Han fisker med forskellige teknikker både på flue og spin og denne dag var det spindestanden, der blev rigget til. Han havde kørt lidt rundt på yderkysten men vandet var for grumset og var derfor havnet i Gender bugten.

Et pragteksemplar af en blankfisk på hele 5,6 kilo fordelt på 74 centimeter. Denne gang tog fisken et Mortens hansen blink. Det skulle vise sig at være et godt valg, for han havde ikke fisket ret længe, før der var fast fisk på hansen blinket. Fisken huggede hårdt og var fri af vandet 2-3 gange. Til tider var fisken ret hård at få i land, men efter 15-20 minutter var fighten slut. Morten Holm kunne dermed glæde sig over et pragteksemplar af en havørred på hele 5,6 kilo fordelt på 74 centimeter. Stort tillykke til Morten.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This