Stemningen og humøret var i top ved premieren i Storåen, og en stor tak skal lyde til de gæstfrie lokale. Foto: Gordon P. Henriksen

Dette er alt du får at se nu af Jørns 19,5 kilos laks. Resten må du vente til majnummeret med at se. Fisken er i øvrigt tilmeldt konkurrencen Rekordfisken. Foto: Gordon P. Henriksen04.04.2011 – I FREDAGS var der laksepremiere i de jyske åer, og masser af fiskere var mødt talrige op. Fisk & Fri’s udsendte dækkede selvfølgelig premieren ved flere af åerne, og fx havde redaktionschefen, Gordon P. Henriksen, taget turen til Storåen, nærmere bestemt det yderste stykke ved Vemb, kendt som Nørre Vosborg strækket. Der blev brugt flere timer med fotografiapparatet end med stangen, hvilket også viste sig i Gordons resultater: 0 laks fanget – 3 laks fotograferet.

Blandt disse tre laks, som Gordon tog billeder af var en imponerende fisk på 19,5 kilo som blev fanget af en de lokale fiskere, Jørn Bæk, på spinnegrej på det alleryderste stræk af Storåen. Fisken er så vidt vi er orienteret den største taget på premieredagen og den største laks taget i Danmark indtil videre i år.

Du må vente til majnummeret af Fisk & Fri udkommer, for at se billederne af den imponerende fisk. Vi glæder os til at vise den frem og fortælle hele historien om fangsten. – Der bliver masser af godt stof om laksefangster i majudgaven.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This