Renè Larsen var i weekenden på sin første laksetrollingtur og man må sige at han havde "begynderheldet" med sig.

– Min gode ven Lars Fjellerad, havde inviteret mig på min første trolling tur, fortæller René. – Klintholmhavn var udgangspunkt, og efter en halv time kom første hug til skipper, en flot laks på godt 10kg. kom efter nogen kamp i nettet.

Pludselig hylede et hjul i min side, holda op hvor var det spændene, hvergang jeg fik den i nærheden af båden, fræsede den ud igen, og efter 5 forsøg svømmede den under båden, og med linen rundt om motorbenet, opstod der panik.

Nå men Lars fik hævet motoren og linen fri, troede vi, næ den var også rundt om en transdjuser, så vi måtte have stangen i vandet for at få linen fri. Jeg rystede over hele kroppen, så benene næsten ikke kunne bære mig, da jeg atter havde kontakt, med den efter hånden noget udmattede laks. Kort tid efter har skipper fisken i nettet, og råber jeg skal hjælpe med at løfte nettet, ind i båden for det var tungt.

Der lå mit livs første laks, en stålblank kæmpe, jeg måtte sætte mig da jeg rystede,. så meget at benene ikke kunne bære.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This