Rasmus Christensen har gjort det bedre end godt i år – hvilket netop er kulmineret med en fantastisk finsk sandart på intet mindre end 15,06 kilo. Gigantfisken, som uofficielt er den anden største sandart taget nogen sinde på verdensplan, huggede på softbaitet Westin TwinTeez.

– Endelig fangede jeg min ultiamteive drømmefisk, fortæller han til Fisk & Fri. – Jeg lå og afsøgt kanterne med mit Garmin LiveScope LVS34, da jeg pludselig så den vildeste fisk. Nu var det tid til at fokusere 100 %. Jeg kom perfekt ind over fisken, men først blev hun skærmt af lyden fra båden. Efter et par forsøg lykkedes det dog og til sidst kom hun op og kiggede på agnen, men dykkede igen…Jeg prøvede igen, og heldigvis fik jeg et forsigti8gt hug, hvoir det lykke3des mig at kroge den enorme fisk. Tiden stod stille og det føltes helt uvirkeligt. Fisken var vildt tung og da den endelige kom op balancerede vægten ved utrolige 15,06 kilo!

Da jeg satte den ud måtte jeg lige kysse min Twintees, der har givet mig ufattelig mange store fisk – og mit Garmin Livescope, med hvilket det hele nok ikke havde været muligt på samme måde – fik også lige et kærligt blik.

Se hvordan Rasmus fanger sine fisk i denne video på Fisk & Fris Youtube kanal, hvor du kan abonnere gratis.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This