Theis Kragh med en monstergedde på 125 centimeter og 14,1 kilo fra et stort vejrafhængigt skandinavisk vand. Fisken blev fanget på en Westin Jätte på 23 centimeter i farven Concealed Fish.

7.6.2011 – DEN DANSKE STORGEDDESPECIALIST Theis Kragh har været på spil igen. På en skandinavisk storgeddejagt skulle der trolles med nye Kinetic stænger med Devilfish linetæller hjul og store woblere. Theis var det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og blev belønnet med en sand monstergedde!

Valget faldt på et stort vejrafhængigt vand, og selvom der kun var få dage til rådighed, så var timingen helt rigtig. Trolling med den store Westin Jätte på 23 centimeter viste sig at være ekstremt effektiv og utallige gedder lod sig friste. Målt i antal fisk var der flere farver, der viste sig at være enestående, alligevel viste det sig at være farven "Concealed Fish" der blev turens storfanger. Det sjove er, at denne farve ikke stod for specielt mange gedder. Til gengæld var gennemsnitsvægten på farven ualmindelig høj, og netop denne farve stod da også for turens største monster med de imponerende mål 125 centimeter og 14,1 kilo!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This