stoerKlaus Toxborg Petersen var i slutningen af februar en tur i Poppelsøen for at prøve lykken med søens stør.

– Jeg var en tur i Poppelsøen ved Ballerup onsdag d. 26 februar, fortæller Klaus og fortsætter. – Det var fint og klart vejr, men koldt. Fiskeriet startede kl. 6,45 og det varede ikke længe før den første stør på 6 kilo var på land.

Jeg kastede hurtigt ud igen og fik, med det samme, et rigtig godt ryg i stangen, som jeg straks gav modhug til. Der blev trukket en del line ud, så jeg vidste at det var en rigtig pæn fisk, der havde bidt på.

Jeg fightede med støren i ca. 5 minutter, før den 10,25 kilos flotte fisk var på land, men det var stadigvæk mørkt, så jeg kunne desværre ikke tage noget gode billeder af den.

Fiskeriet var faktisk så godt at jeg havde fanget 10 stør inden klokken var 10 og da viserene viste 10,30 faldt der endnu en godt hug.

Stangen bugede ned i vandoverfladen mens sisken tog hurtige udløb, hvor den trak godt med line ud – jeg var ikke i tvivl om at det var en fisk med god størrelse på.

Den trak så langt ud i midten af søen, at jeg måtte slække lidt på bremsen for ikke at miste den. Efter 10 minutter var den til at tale med og jeg kunne stille og roligt få nettet under den.

Det blev til 14 stør med 2 over 10 kilo, så man kan roligt sige at det var en rigtig god dag, slutter Klaus og tilføjer at han varmt anbefale Poppelsøen hvis man vil ud og fange stør.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This