Her den anden dag kunne vi på fiskogfri.dk vise en gigantisk 131 centimeters gedde taget af hollandske Hugo Hegman. Her får du lige hvad hans kammerat Simon Torenbeek opgraderede med at fange:

– Blot uger efter Hugo fik sin enorme 131 centimeters gedde var det tid til at komme på vandet igen. På min sidste tur havde jeg mistet en stor 120 centimeter+ fisk, så det var meget belejliget med en revanche. I løbet af aftenen spottede jeg en stor fisk på loddet, og det lykkedes mig at få båden placeret perfekt over fisken, hvorefter jeg sænkede min Berkley Vamper Brown Bleak på 22 centimeter med et 80 grams jighoved lige ned over fisken. Efter nogle små nøk indhalerede den agnen med det samme – og så brød helvedes løs. Jeg har aldrig fanget så stærk en fisk – og heldigvis fik vi det hele på video! Tak til Swenn og Hugo som jeg kunne dele denne fantastiske oplevelse med.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This