Turen gav flere pæne aborrer, men den største tog Thomas med dette eksemplar på 1,3 kilo i Remstrup Å. THOMAS SMED LARSEN på 15 år fra Silkeborg var den 26. november taget et smut til Silkeborg by, hvor der er masser af godt fiskevand.

– Jeg var taget til Silkeborg by sammen med Emil Olesen for at fiske aborre med jigs og agnfisk. Vi startede i kanogangen med agnfisk. Dette gav en fin fisk til Emil på ca. 500 gram. Derefter døde fiskeriet ud, og vi valgte efter en fransk hotdog at skifte plads, fortæller Thomas som nu var klar til desserten.

– Vi hoppede op på cyklerne og cyklede ned til Remstrup å. Efter kort tid fik Emil en fin fisk på ca. 800 gram. Lidt efter spottede vi en stor aborre tæt på land. Jeg smed jiggen ned foran den og efter to ryk, og et frit drop, tog den jiggen på vej ned.

– Et godt tilslag og den var kroget. Efter lidt udløb og noget hovedrusken kunne Emil lande den med et fast greb i munden. Vi vejede den til 1,3 kilo med en længde på 44 centimeter. Det er en af mine største aborrer til dato, slutter Thomas.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This