– Så langt måtte jeg gå i min søgen efter lykke på Fyn, fortæller Chris Gregers Halling om en fin lille tur ud i det dejlige fynske kystland. – STO – alias Seatrout Open – er nærmest hellig for mig, for hvilke andre weekender får man ellers “lov” til at fiske i to et halvt døgn?

– Selvom dagens største lå lige uden for top 10 ved dagens afslutning, og derfor ikke blev indvejet, så fjerner det intet af den lykke, som jeg fandt derude. Der var dejlige efterårsfisk i gyldne og smukke farver samt små hidsige blankfisk på vej mod vinter opholdsstederne plus en enkelt fin blankfisk til grillen på terrassen.

– Og – der var også en enkelt rigtig fin fisk, som kun lige hang fast i fem sekunder, inden den i store skumsprøjt atter slap sit tag, og i de efterfølgende minutter gav mig en oplevelse af nederlag. Sådan skal havørredfiskeri være i min verden: En berigelse af sind og sanser. Og mødet med rare mennesker til vigtige snakke, som for den ikke fiskende befolkning kan virke total ligegyldige. De forstår det ikke, de der folk som aldrig fisker. At man kan møde vildt fremmede mennesker og øjeblikkeligt have noget at snakke om, som om man havde kendt hinanden i årtier. Og i dag gør jeg det igen. Hvis du også gør det, så ønsker jeg dig knæk og bræk og håber din dag på kysten bliver spændende.

 

Hvidovre Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This