13-05-2013 – Oliver Stepniewski, som har haft noget forrygende geddefiskeri, har sendt os denne fine beretning.

– Jeg var ude og fiske med min far og svoger, hvor vi fiskede efter gedder og aborre, fortæller Oliver. – Dagens første Gedde på 3,8kg blev fanget af mig. Jeg blev meget glad da jeg troede jeg havde stukket min PR på 4kg.

Senere på dag knækker min stang under en fight, så vi sejler til lands for at hente en reserve stang i bilen. Vi fiskede videre og fanger nogle små gedder på 1-2 kg og da klokken blev 19 var vi er så småt på vej hjem, da jeg havde inviteret nogle venner til mad kl. 20.

Vi bestemte os for at lade vinden bære os mod land og fiske på vejen. Jeg kastede min jig ud og begyndte at spinne den ind, fisken huggede og først troede jeg tror egentligt jeg havde bundbid, men da jeg begyndte at dreje på hjulet kunne jeg mærke at der var noget i den anden ende, så min anden tanke var at jeg havde fået fat i en busk eller noget – det føltes som at trække en åben paraply gennem vandet.

Efter lidt tid begyndte fighten rigtigt, fisken lavede det længste udløb jeg nogensinde havde oplevet og adrenalinen pumpede i blodet. Fighten varede yderligere 15-20 min med en masse udløb hvor vi sejlede efter fisken for at den ikke skulle skære linen over ved nogle sten eller rødder. Det var helt vildt da fisken viste sig i overfladen, en gigantisk gedde. Min far prøvede at nette fisken, men nettet var alt for småt og nåede kun lige rundt om hovedet. Min far tog den så i halen og fik den op i båden med geddens hoved i nettet.

Kæmpe jubel brød ud, jeg kunne næsten ikke løfte fisken op for at veje den. Digital vægten viste 11,35 kg og derved fik jeg stukket min fars 10 kg. rekord på Gedde, slutter Oliver.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This