– Det var en blæsende søndag formiddag i går, men min datter på 6 og jeg havde alligevel besluttet os for, at vi skulle ud på ud at fiske på en af de store sjællandske søer, fortæller Michael Kuniss. – Vi pakkede derfor bilen og tog afsted.

– Planen var, at vi skulle fange en stor gedde, og det startede godt, da vi fik et solidt hug, men den blev desværre ikke siddende. 1 time efter fik vi endnu et solidt hug, og denne gang blev den siddende. Jeg bedte min datter om at tage stangen, men hun kunne ikke løfte den ud af stang holderen. Da jeg selv tog stangen kunne jeg mærke med det samme, at det var en god fisk. Vi sloges med den i godt 10 minutter, før den kunne komme i nettet, og det var ligen den gedde, som vi havde håbet på. Den var nemlig 112cm og 8,01kg. Gedden huggede på en Rapala Deeptail Dancer på 13 cm i farven firetiger, slutter han.

Hvis du vil lære mere om spinnefiskeri efter gedder i søen, så tjek denne video med Martin Millinge på Fisk & Fris Youtube.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This