Martin Hansen var med Anders Seidling taget ud på sin aller første geddetur, hvor han fangede denne fisk på 11,0 kilo og 115 centimeter. En seriøs start på geddekarrieren!

Anders Seidling med en fin gedde på 5,0 kilo, fanget på en Savage Gear 4Play i farven 3D Minnow.9.4.2011 – SPECIMENFISKEREN Anders Seidling havde onsdag den 30. marts inviteret sin kammerat Martin Hansen med ud på hans aller første geddetur. Dagen startede lidt sløjt ud med et par meget små gedder, men en times tid senere fik Martin et ordenligt hug!

– Efter en lang og tung fight kom fisken til syne ved båden, og vi kunne straks se, at den var meget stor, beretter Anders. – Heldigvis har Martin fuld kontrol over fisken, som kommer sikkert i nettet og ombord i båden med stor jubel til følge. Fisken blev nænsomt afkroget og vejet til hele 11,0 kilo fordelt på 115 centimeter. Trofæfangsten blev fotograferet og derefter genudsat i sit rette element, hvorefter, fiskede vi lystigt videre. I løbet af dagen fik vi yderligere omkring ti fisk, hvor de største var på henholdvis 5,0 kilo og 7,0 kilo, slutter Anders.

De fleste af gedderne faldt for en Savage Gear 4Play i farverne 3D Minnow og Smolt. Sikke en debut og afslutning på geddesæsonen!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This